Fits

Get the FITS experience.

Wist u dat u 60% van uw tijd in omstandigheden verkeert die vragen om ander schoeisel dan uw gebruikelijke schoenen? Denk aan situaties als blootsvoets lopen thuis, zomerse periodes of religieuze redenen. Typische momenten waarop u graag open schoenen draagt met een (podo)therapeutische/orthopedische ondersteuning.

fits_your_feet_2016

Steunzool en slipper in één!

FITS heeft dé oplossing om altijd en overal uw zooltherapie voort te zetten. FITS zijn namelijk volledig op maat gemaakte podotherapeutische/orthopedische schoenen in de vorm van sandalen of teenslippers. Naast dé zomerse oplossing is FITS ook een geweldige oplossing als in-huis sandaal voor in de winter!

Uw eigen FITS!

Voor het aanmeten van FITS sandalen of teenslippers kunt u terecht bij podotherapie de Heuvelrug. Wij zorgen ervoor dat uw 3d aangemeten voetbed 1 op 1 verwerkt wordt in een sandaal of slipper. Door middel van diverse aanmeettechnieken wordt de slipper op maat gemaakt en zit deze als gegoten!

Kosten

Wij kunnen verder alles vertellen over de collectie en ervoor zorgen dat u het juiste model aangemeten krijgt. De kosten voor een paar volledig op maat gemaakte slippers of sandalen is afhankelijk van de behandeling of therapie.

Modellen

FITS beschikt over een uitgebreid assortiment modellen voor zowel dames als heren. Ieder seizoen zijn er nieuwe kleuren en modellen, u kunt uw FITS dus het hele jaar door dragen! In de lente en in de zomer lekker buiten, en in de herfst en winter thuis als in-huis sandaal.